Sneller op de beklimmingen, langere ritten en meer singletrackplezier. Til trailrijden naar een hoger niveau met deze krachtige, leuke en soepel rijdende e-bike.

Hybrid Cycling Technologie

Hybrid Cycling Technologie is een systeem dat elektrische kracht combineert met menselijke kracht om een slimme, natuurlijke en krachtige e-bike-rijervaring te produceren.

Handlebar Control
Slim
Met onze e-bike bedieningsunits kun je tijdens het fietsen gemakkelijk wisselen tussen ondersteuningsmodi. Ze kunnen ook worden verbonden met de RideControl displays en app, waar je de bedieningsunit naar je persoonlijke voorkeuren kunt configureren en kritieke ritgegevens kunt bekijken, zoals batterijlading, snelheid, afstand en GPS. Je kunt het ook gebruiken om accessoires te bedienen en navigatiefuncties te gebruiken, je rit op te nemen, fitnessdoelen in te stellen en systeemgegevens te bekijken.
Syncdrive pro electric bike motor
Natuurlijk
SyncDrive Pro motoren detecteren automatisch de trapfrequentie en -kracht, samen met snelheid en motorrotatie. De motor levert vermogen op basis van de input van een rijder en de gekozen ondersteuningsmodus. Deze trapondersteuning sluit naadloos aan op de input van de rijder, zodat het soepel en natuurlijk aanvoelt.
Energypak Battery
Krachtig
Geavanceerde motortechnologieën en batterijsystemen helpen je verder en sneller te rijden met minder inspanning. Onze EnergyPak Smart accusystemen bieden je een groot bereik en slimme oplaadtechnologieën maken het snel en gemakkelijk op te laden.

Maestro veringstechnologie

Vier strategisch geplaatste draaipunten en twee linkages werken allemaal samen om een enkel zwevend draaipunt te creëren voor het meest actieve, efficiënte en onafhankelijke veersysteem op de trail.

Verstelbare Geometrie

Een Flip Chip op de Maestro achtervering stelt rijders in staat om de framegeometrie snel aan te passen aan het terrein waarop ze rijden.

EnergyPak Smart

Ons meest geavanceerde accusysteem voor e-bikes is volledig geïntegreerd in de onderbuis van het frame.

RideControl Go

Deze nieuwe in de bovenbuis geïntegreerde, multifunctionele aan/uit-knop kan de e-bike snel en gemakkelijk inschakelen en kan ook worden gebruikt om motorinstellingen aan te passen.

RideControl Ergo 3

Deze nieuwe bedieningsunit op het stuur kan, afhankelijk van je voorkeur, aan de linker- of rechterkant worden gemonteerd voor een strakke cockpit lay-out. Je hebt ook de mogelijkheid om een tweede bedieningsunit toe te voegen, waardoor je nog eens drie bedieningsknoppen krijgt. Configureer de knoppen naar je eigen wens met de Giant RideControl e-bike app.