Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Zowel op professionele racefietsen als op sport-, fitness- en avonturenfietsen biedt Giant voor rijders van elk niveau de voordelen van tubeless bandentechnologie.

Het Giant Tubeless System

Ons complete systeem van wielen, banden, ventielen en dichtmiddel voorkomt veel gedoe en omzeilt de vraag 'Tubeless Ready' of 'Tubeless Compatible' door een sterk vereenvoudigde montage en gegarandeerde compatibiliteit. Dus of je nu je rondjes draait in een racecriterium, een technische singletrack beklimt of door de stad rijdt, je kunt onbekommerd rijden zonder zorgen over je banden.

EENVOUD

Het Giant Tubeless System biedt alles wat je nodig hebt. Het is een totaalproduct voor een tubeless setup en omvat de volgende Tubeless System producten en accessoires.

• Wheelsystems• Sealant / Dichtmiddel
• Banden• Montage-oplossingen
• Velglinten• Pompen
• Ventielen• Onderhoudsmiddelen

Elk Giant Tubeless product is ontworpen om naadloos en consistent samen te werken met de overige producten zodat rijders de beste prestaties krijgen met het hoogste gebruiksgemak.

BETROUWBAARHEID

100% GEGARANDEERDE COMPATIBILITEIT:

Na uitvoerige producttesten kan het Giant Tubeless System complete compatibiliteit en luchtdichte prestaties garanderen voor alle fietscategorieën.

VERHOOGDE LEVENSDUUR:

De testuitkomsten garanderen ook dat het Giant Tubeless System optimale duurzaamheid biedt in extreme gebruikscondities.

PRESTATIES

Tubeless gaan met Giant-producten betekent sneller, comfortabeler en veiliger rijden. Dit zijn de feiten:

EFFICIËNTIE

SOEPELER EN STABIELER

Door het gebruik van een soepeler karkas is de rolweerstand lager omdat de band efficiënter kan vervormen ten opzichte van het wegdek. Kleine hobbels worden sneller geabsorbeerd en het voorwaartse momentum blijft behouden.

CONTROLE

MEER TRACTIE BETEKENT MEER CONTROLE

Lagere luchtdruk in combinatie met specifieke Giant rubbercompounds zorgt ervoor dat de banden het wegdek of de trail beter volgen. Het resultaat is dat de tractie en controle toenemen bij snel bochtenwerk en hard remmen.

COMFORT

EEN SOEPELER RIJGEVOEL

Met de Giant tubeless compound-technologie krijg je optimale demping en kun je dankzij het tubeless systeem met een lagere luchtdruk rijden. Als gevolg daarvan worden er minder trillingen doorgegeven aan de rijder dus je krijgt een soepeler, comfortabeler rijgedrag.

VEILIGHEID

MEER VERTROUWEN

Giant Tubeless banden hebben een uitstekende lekbescherming die in combinatie met het Giant Tubeless dichtmiddel maximale bescherming biedt en meer vertrouwen geeft omdat plotseling luchtverlies (en daarmee verlies aan controle door de rijder) tot het verleden behoort.

Delen