Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Meer veerweg, meer plezier. Deze nieuwe carbon 29-er is bedoeld voor ruige enduro-runs tot aan avontuurlijke missies op steile, rotsachtige singletracks. De Trance X Advanced Pro 29 bouwt voort op het beproefde Trance 29-platform, maar heeft meer veerweg en een met Flip Chip verstelbare framegeometrie.

Dit nieuwste lid van de Trance-familie heeft een volledig carbon frame met 135 mm achtervering en een 150 mm voorvork voor extra controle op de meest uitdagende trails. Het Maestro-veersysteem is uitgerust met een tweevoudig verstelbare Advanced Forged Composite rocker-arm met een Trunnion-mount achterdemper. Via de Flip Chip in de bovenste rocker-arm kun je de framegeometrie aanpassen aan je eigen rijstijl en het terrein. Om het rijgedrag te fine-tunen kun je kiezen voor een steilere of vlakkere balhoofdhoek (66,2 of 65,5 graden) en zitbuishoek (77,9 of 77,2 graden) waarbij de bottom-bracketdrop varieert tussen de 30 en 40 mm. En natuurlijk heeft hij 29 inch wielen voor nog meer stabiliteit op ruig terrein.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

29er vertrouwen en controle:

29 inch wielen rollen beter en met meer balans en stabiliteit over ruw terrein. Daardoor krijg je enerzijds meer momentum voor technische beklimmingen en anderzijds meer vertrouwen om snelle, ruige singletracks op volle snelheid af te dalen. Meer bandenruimte tot maximaal 2.5 inch banden.

Progressieve vering:

De vernieuwde Maestro achtervering heeft een Trunnion-mount demper met een langere slag en een soepeler rijgevoel. Er is een volle 135 mm achtervering beschikbaar (150 mm aan de voorzijde) en de demper wordt aangestuurd door een nieuwe Advanced Forged composite bovenste rocker-arm die stijver, sterker en lichter is dan voorheen en voortaan voorzien is van een in twee standen verstelbare flip chip.

Instelbare framegeometrie:

Lichtgewicht Advanced-Grade composite frameset heeft een verstelbare geometrie met een balhoofdhoek van 66,2 of 65,5 graden of een zitbuishoek van 77,9 of 77,2 graden hetgeen resulteert in een 30 of 40 mm bottom bracket drop voor een agressieve trailconfiguratie.

Delen

Highlights

Deze trailbike is ontworpen met het Maestro-veersysteem, met langere veerweg en een progressieve geometrie die je kunt fine-tunen met behulp van de Flip Chip, zodat deze volledig aansluit op je rijstijl en het terrein. Hier is een overzicht van de belangrijkste technologieën in de nieuwe Trance X Advanced Pro 29.

Trance X Advanced Pro 29 with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
Advanced Forged Composite Technology
Flip Chip
Maestro Suspension Technologie
MegaDrive
PowerCore
Tubeless System