Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Een nieuw soort trailbike die kracht, prestaties en plezier combineert. Met zijn lichtgewicht carbon frame, soepele vering en nieuwe motortechnologie houdt niks jou meer tegen om de mooiste tochten te maken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Krachtig en responsief

Nieuwe SyncDrive Pro-motor met 85 Nm koppel zorgt voor krachtige trapondersteuning, zelfs bij lage snelheden. Lichtgewicht, stijf Advanced-Grade carbon frame met 140 mm Maestro-veerweg achter en 150 mm voorvering zorgt voor zelfverzekerde handling en controle op ruige trails.

Aanpasbaar aan het terrein

Met de nieuwe Flip Chip toepassing kun je de hoek van de balhoofdbuis en de zitbuis veranderen, samen met de hoogte van de trapas, om het rijgedrag af te stemmen op verschillende trail omstandigheden en individuele rijstijl. Je kunt de lage positie kiezen voor snel, agressief terrein of hoog voor een meer XC-georiënteerde rijpositie.

Strakke cockpit

De nieuwe RideControl Go geïntegreerde multifunctionele aan/uit knop in de bovenbuis en RideControl Ergo 3 bedieningsunit op het stuur, die op beide handvatten kan worden gemonteerd, bieden gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een overzichtelijk cockpitontwerp.

Delen

Highlights

Een nieuwe SyncDrive Pro-motor levert 85 Nm koppel, zodat je de vrijheid hebt om trails te rijden zoals jij dat wilt. De carbon frameset heeft een veerweg van 140 mm achter (met 150 mm vooraan) en een Flip Chip waarmee je de framegeometrie kunt aanpassen. De RideControl Go-knop op de bovenbuis zorgt voor eenvoudig in- en uitschakelen van het e-bike systeem en schakelen tussen vermogensmodi. Daarnaast kan de RideControl Ergo 3 controller aan de linker- of rechterkant van het stuur worden gemonteerd en kun je de functies hiervan customizen via de Giant RideControl app.

Trance X Advanced E+ with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
Energypak
Flip Chip
E+ System
Maestro Suspension Technologie
RideControl Ergo 3
RideControl Go
SyncDrive Pro