Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

De vernieuwde Giant SyncDrive Life middenmotor nu met vijf ondersteuningsstanden en zes sensoren technologie. Op deze manier krijgen fietsers ondersteuning die beter past bij de kracht die zij leveren. De SyncDrive Life biedt een hoge ondersteuningsratio tot 300 procent en levert een krachtige ondersteuning dankzij een koppel van 60Nm. Dankzij de zes sensoren beschikt de SyncDrive Life motor tevens over de Smart Support modus, waarin het  systeem eigenhandig de meest efficiënte ondersteuningsstand kiest. Fietsers ervaren zo constante, soepele en gelijkmatige ondersteuning.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Optimale ondersteuning

Waar de vorige SyncDrive Life middenmotoren nog drie ondersteuningsstanden hadden, zijn dat er nu vijf (van eco tot sport+). Op deze manier krijgen E-Bikers ondersteuning die beter past bij de kracht die zij leveren. De SyncDrive Life biedt een hoge ondersteuningsratio (verhouding kracht-koppel), tot 300 procent in de Sport+-modus.

Smart Assist

Dankzij zes sensoren die afzonderlijk de snelheid, het koppel, de motorrotatie, de trapfrequentie, de helling en de accelaratie meten, kiest het systeem zelf de meest optimale ondersteuningsstand.

Stil

De SyncDrive Life middenmotor die nog stiller is dan zijn voorganger, en daarom ideaal voor dagelijks en recreatief gebruik.

Delen

Highlights

SyncDrive Life with interactive tooltips