De Giant Romero SL is een prestatiegericht zadel dat speciaal ontworpen is voor trail- en endurorijden. De Romero SL heeft een flexibel chassis met een nylon/glasfiber composite zadeldek, plus Side-Flex technologie voor meer comfort aan de binnenzijde van de benen. Bovendien heeft dit zadel een volledig nieuwe Particle Flow padding voor een betere schokdemping met behoud van de flexibiliteit in het zadeldek.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

PROFESSIONELE PRESTATIES

Het fonkelnieuwe Giant Romero zadel is ontworpen met de input van profrijders en is getest in de meest veeleisende offroad-omstandigheden. De Side-Wrap hoog-elastische padding bedekt alle zadelhoeken en biedt een betere bescherming van de zijkanten en achterkant als je snel op en neer beweegt op het zadel. De doelgericht ontworpen neus heeft de optimale lengte, breedte en padding-dikte voor precies de juiste hoeveelheid ondersteuning tijdens het rijden van steile beklimmingen.

ULTIEME FLEXIBILITEIT EN COMFORT

Het Giant Romero zadel is ontworpen en getest om ultieme flexibiliteit en comfort te leveren bij een weekendje singletracks shredden of pittige endurowedstrijden. De Side-Flex technologie zorgt voor meer comfort als je dijen in de aanvalshouding contact maken met het zadel tijdens een afdaling. Daarnaast bieden vrij rondbewegende partikels in de zadelpadding een hogere schokdemping tijdens het zitten op het zadel.

VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN

Dit zadel is ontworpen voor vrijwel alle soorten mountainbikes want de Giant Romero heeft specifiek ontworpen contouren die werken op fietsen met zowel steile als vlakke zitbuishoeken.

Delen

Highlights

Het fonkelnieuwe Giant Romero zadel is ontworpen met de input van profrijders en is getest in de meest veeleisende offroad-omstandigheden.

Romero SL with interactive tooltips

Technologieën

Particle Flow