Zet je sprint in met nog 200 meter te gaan. Dicht een gat, achtervolg, plaats een solo-aanval. Deze nieuwe aeromachine is gemaakt voor alle belangrijke momenten in koers. Hij biedt meer aerodynamica, betere afstelbaarheid en meer kansen om te winnen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Geïntegreerde aerodynamica

AeroSystem Shaping, een resultaat van CFD-analyses en dynamische windtunneltests, optimaliseert de aerodynamische prestaties onder iedere windrichting. De ellipsvormige buisvormen en Contact SLR Aero-cockpit zorgen voor superieure aerodynamische prestaties.

Makkelijkere verstelbaarheid

Geheel nieuwe kabelgeleiding door het stuur en frame maakt het sneller en gemakkelijker om cockpitonderdelen aan te passen of te veranderen en om de prestaties en rijpositie te fine-tunen.

Race winnende efficiëntie

Advanced SL-grade carbon frame met Giant’s pro-level carbonmaterialen en productieprocessen. Het resultaat is een gewichtsbesparing van 225 gram ten opzichte van de vorige generatie en een nog betere verhouding tussen stijfheid en gewicht.

Delen

Highlights of the Propel Advanced SL

Deze gloednieuwe aeromachine is ontworpen en gebouwd met één hoofddoel: snelheid. Met zijn AeroSystem Shaping technologie en de hoge mate van efficiëntie is de fiets bij uitstek geschikt voor de WorldTour sprinters van Team BikeExchange-Jayco en ‘s werelds snelste triatleten. De buizen hebben een afgeknotte ellipsvorm. Het frame is daardoor én ultrastijf én superlicht. Vergeleken met de vorige generatie is het gewicht 225 gram lager. Dat geeft voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Propel Advanced SL with interactive tooltips

Technologieën

Advanced SL Composite Technology
AeroSystem Shaping Technology
OverDrive Aero
PowerCore
RideSense Ready
Vector Integrated Seatpost
Tubeless System