Deze aerodynamische raket is gebouwd voor snelheid wanneer je die nodig hebt. De opnieuw ontworpen frameset snijdt nog gemakkelijker door de wind en is ook lichter dan de vorige generatie. Het resultaat? Een hoge mate van efficiëntie, je bent moeilijk te verslaan.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Geïntegreerde aerodynamica

AeroSystem Shaping, een resultaat van CFD-analyses en dynamische windtunneltests, optimaliseert de aerodynamische prestaties onder iedere windrichting. De ellipsvormige buisvormen en de geheel nieuwe Contact SLR/SL Aero-cockpit zorgen voor superieure aerodynamische prestaties.

Makkelijkere verstelbaarheid

Geheel nieuwe kabelgeleiding door het stuur en frame maakt het sneller en gemakkelijker om cockpitonderdelen aan te passen of te veranderen en om de prestaties en rijpositie te fine-tunen.

Race winnende efficiëntie

Advanced-grade carbon frame met high-performance materialen en gepatenteerde productieprocessen. Als gevolg hiervan is het nu lichter dan de vorige generatie voor een verbeterde stijfheid-gewichtsverhouding.

Delen

Highlights of the Propel Advanced Pro Aero Bike

Het met de hand gemaakte frame van de Propel Advanced Pro bestaat uit Advanced-grade carbon en geïntegreerde onderdelen voor aerodynamische prestaties. Opvallend is ook het vloeiende lijnenspel. De kabels lopen binnendoor bij het stuur en frame, wat de afstelling vergemakkelijkt. De wielset heeft 50 millimeter diepe velgen voor de perfecte balans tussen aerodynamische prestaties en controle. Zelfs de schijfremmen, met flat-mount remklauwen en steekassen, zijn geïntegreerd in het frame.

Propel Advanced Pro with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
AeroSystem Shaping Technology
OverDrive Aero
PowerCore
RideSense Ready
Vector Seatpost
Tubeless System