Trap maximale vermogens in de sprints, tijdens ontsnappingen en als je solo op avontuur gaat. Deze opnieuw ontworpen aeromachine geeft je een groot voordeel als je tegen de wind in beukt. De optelsom van kleine voordelen brengt grote overwinningen binnen handbereik.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Geïntegreerde aerodynamica

AeroSystem Shaping, een resultaat van CFD-analyses en dynamische windtunneltests, optimaliseert de aerodynamische prestaties onder iedere windrichting. De ellipsvormige buisvormen en de geheel nieuwe Contact SL Aero-cockpit zorgen voor superieure aerodynamische prestaties.

Race winnende efficiëntie

Advanced-grade carbon frame en carbon voorvork zorgen voor een optimale stijfheid en gewichtsbesparing. Het resultaat is een nog betere verhouding tussen stijfheid en gewicht.

Makkelijkere verstelbaarheid

Geheel nieuwe kabelgeleiding door het stuur en frame maakt het sneller en gemakkelijker om cockpitonderdelen aan te passen of te veranderen en om de prestaties en rijpositie te fine-tunen.

Delen

Highlights of the Propel Advanced Aero Bike

De gloednieuwe Propel Advanced biedt aerodynamische prestaties en een lichtgewicht frame, met dank aan de AeroSystem Shaping technologie en het gebruik van hoogwaardig carbon. De nieuwe kabelgeleiding door de stuurpen en balhoofdbuis maakt het snel en gemakkelijk om de fietshouding aan te passen. De lichtgewicht, eenvoudig te verstellen Vector zadelpen van carbon verlaagt de luchtweerstand nog verder.

Propel Advanced with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
AeroSystem Shaping Technology
OverDrive Aero
PowerCore
RideSense Ready
Tubeless System