Zoals professionele coaches weten is een vermogensmeter de beste manier om gegevens te verzamelen over een training. De data die voortvloeien uit directe trapkracht, tonen de feitelijke output bij elke pedaalslag. Dat is veel nauwkeuriger dan het meten van de hartslag die veel gemakkelijker wordt beïnvloedt door omgevingsfactoren of persoonlijke fysiologische omstandigheden.

Giant is van mening dat niet alleen profs voordeel hebben bij deze informatie, maar dat elke rijder beter kan worden door een vermogensmeter te gebruiken. Om die reden introduceren we de gloednieuwe Power Pro, een dubbelzijdige vermogensmeter die exclusief door Giant is ontwikkeld en nauwkeurige en stabiele vermogensdata voor iedereen levert.
 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

INTUÏTIEF

De Power Pro heeft geen magneet nodig en is volledig Bluetooth® Smart/ANT+ compatibel: bekijk je trapprestaties en kalibreer het systeem met elke ANT+ compatibele hoofdcomputer of via de Giant RideLink app. Hoewel de led-indicator op de unit duidelijk de accustatus weergeeft, kun je de resterende accucapaciteit ook aflezen via de RideLink app. De app geeft bovendien een waarschuwing als het tijd is om te herladen.

NAUWKEURIG

Meerassige crankarm-sensoren in beide cranks verzamelen belangrijke informatie waaronder het vermogen in watt, trapbalans, krachthoek en cadans. Met het exclusieve Giant-algoritme en automatische temperatuurkalibratie (ATC), kan de Power Pro accurate en stabiele vermogensdata leveren (nauwkeurigheid ±2 %) zonder te worden beïnvloed door de omgeving.

ROBUUST

De Power Pro is volledig beschermd tegen water en stof tijdens het rijden dankzij een IPX7 waterdichte behuizing en een geïntegreerd inductielaadsysteem. De Power Pro heeft tot 100 uur gebruikstijd per acculading. Om de levensduur te verlengen en veilig gebruik te garanderen, heeft de accu ingebouwde bescherming tegen overladen, diep-ontlading en kortsluiting.

Delen

Highlights

This fully integrated, dual-sided power meter measures power output and delivers accurate data to help you track, analyze and improve your performance on the bike. Engineered with multi-axis left and right crank arm sensors, the Power Pro displays vital information including power (watts), pedal balance, force angle and cadence. The meter pairs with the Giant NeosTrack GPS computer and is also compatible with other popular ANT+ head units. Its battery lasts up to 150 hours (or 1500 miles) of riding on a single charge and is easy to re-charge. An LED indicator on the crankarm-mounted Power Pro displays the battery level, or you can view it using the Giant RideLink app. The app also lets you update firmware and calibrate the Power Pro before each ride.

Power Pro with interactive tooltips

Power Pro probleemoplossing

Als je een van de onderstaande problemen tegenkomt en niet in staat bent om ze met onze suggesties op te lossen, neem dan contact op met een erkende Giant-dealer.

Ik kan mijn Giant Power Pro niet opladen.

 • Controleer of de laadkabel stevig verbonden is met je Giant Power Pro.
 • Controleer of de laadplug niet geoxideerd of beschadigd is.

Ik kan mijn Giant Power Pro niet koppelen aan mijn fietscomputer.

 • Controleer het batterijniveau van je Giant Power Pro.
 • Zorg dat de Giant Power Pro aan staat.
 • Controleer of je fietscomputer een pairing-functie heeft.
 • Controleer of je fietscomputer compatibel is met ANT +™.
 • Voer het ID van je Giant Power Pro handmatig in op je fietscomputer.

Mijn Giant Power Pro geeft het batterijniveau niet weer.

 • Controleer het batterijniveau van je Giant Power Pro.
 • Zorg dat je Giant Power Pro succesvol is gekoppeld aan je fietscomputer.
 • Controleer of je fietscomputer correct werkt, onafhankelijk van je Giant Power Pro.
 • Wees er zeker van dat je fietscomputer de functionaliteit vermogensweergave heeft.

Er verschijnen ongebruikelijke kalibratiewaarden tijdens het kalibratieproces.

 • Probeer je Giant Power Pro opnieuw te kalibreren.
 • Update de firmware van je Giant Power Pro.

Er verschijnen ongebruikelijke vermogenswaarden (te hoog of te laag) in het scherm van de fietscomputer.

 • Zorg dat de crankbouten/Giant Power Pro bouten goed vastzitten.
 • Probeer je Giant Power Pro opnieuw te kalibreren.
 • Update de firmware van je Giant Power Pro.

Storing van het ledlampje.

 • Als het lampje uit is, controleer of de Giant Power Pro en de fietscomputer succesvol aan elkaar zijn gekoppeld. Als ze gekoppeld zijn en het lampje blijft uit, dan kan de led beschadigd zijn. Neem hiervoor contact op met een erkende Giant-dealer.
 • Als de led onregelmatig knippert, neem contact op met een erkende Giant-dealer.