De FastRoad E + EX Pro combineert een krachtig nieuw motorsysteem met een soepel rijdend frame en accessoires die hem perfect maken voor gemakkelijke woon-werkverkeer en stedelijke avonturen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Stadsvervoer:

Deze uiterst moderne mobiliteitsfiets heeft een SyncDrive Pro motor, een soepel sturend lichtgewicht aluminium frame en is uitgerust met een drager, spatborden en een standaard.

Geïntegreerde accu:

De fonkelnieuwe EnergyPak Smart 375 compacte accu levert 375 Wh vermogen en is fraai geïntegreerd in het slanke frame.

Langdurig vermogen:

Optioneel kan een extra EnergyPak Plus range extender worden meegenomen die 250 Wh aanvullend vermogen levert.

Delen

Highlights

Reis snel in stedelijke omgevingen met deze ultramoderne mobiliteitsfiets. Het beschikt over een compacte maar krachtige motor die u soepele en onmiddellijke trapondersteuning biedt, zodat u heuvels op kunt varen en langere afstanden kunt rijden. Met een SyncDrive Pro-motor die wordt aangedreven door Yamaha, een duurzame EnergyPak 375 Wh Smart compacte batterij en een soepel, lichtgewicht aluminium frame, maakt de FastRoad E + EX Pro elke reis sneller en leuker. De kracht die wordt gegenereerd door de compacte SyncDrive Pro-motor past naadloos in uw eigen trapkracht, zodat u met minder moeite verder en sneller kunt rijden. Het beschikt ook over onze D-Fuse aluminium zadelpen voor soepel rijgedrag en een geïntegreerd rek, spatborden, koplamp en standaard - alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse avonturen.

 

2020 FastRoad E+ EX Pro with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX SL Aluminium Technologie
Energypak
Hybrid Cycling Technology
RideControl EVO
PedalPlus 6-Sensor Technologie
SyncDrive Pro