{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

BELANGRIJKE INFORMATIE

Belangrijke informatie voor de eigenaren van een Giant Ease-E+ 1 of Ease-E+2
Onlangs is een mogelijk probleem geconstateerd bij de Ease-E+ 1 en Ease-E+2 modellen welke zijn uitgerust met een Shimano BR-C6000-F voorrem in combinatie met een voorwiel motor.

Probleem beschrijving
Tijdens tests is naar voren gekomen dat bij erg krachtig bedienen van de remmen de mogelijkheid bestaat dat de voorrem onverwacht blokkeert, hierdoor kan de fiets abrupt tot stilstand komen met mogelijk gevaarlijke situaties tot gevolg. Uit voorzorg wil Giant de BR-C6000F voorremmen van alle Ease-E+ 1 & Ease-E+2 fietsen kosteloos vervangen.

Let op: Deze actie betreft ALLEEN Ease-E+1 / Ease-E+2 modellen uit modeljaar 2017 en 2018.

Hoe weet u of uw voorrem vervangen dient te worden?
De eigenaren van de betreffende modellen, krijgen een e-mail van Giant Benelux en worden via de dealer op de hoogte gebracht. Ook via de zoekfunctie hieronder is te controleren of de voorrem van uw Ease-E vervangen moet worden.

Typ het framenummer van uw Ease-E in onderstaand zoekformulier. Het framenummer kunt u vinden op de barcode sticker onderop de onderbuis van uw fiets, dichtbij de trapas.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen hebben, dan zal uw erkende Giant dealer deze voor u beantwoorden.