Skip to main content
{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

Surge Pro krijgt bijna perfecte score van BikeRadar!

donderdag 21 februari 2019

Product

BikeRadar heeft de nieuwe Surge Pro schoenen van Giant getest, wat deze raceschoen op pro-niveau een bijna perfecte score van 4,5 (van de 5) sterren opleverde . Warren Rossiter, senior technisch redacteur voor BikeRadar, rapporteerde over het unieke ontwerp van de Surge Pro, waaronder de innovatieve ExoBeam-zool en de andere technologieën die deze schoen onderscheiden van andere racescho...

BikeRadar heeft de nieuwe Surge Pro schoenen van Giant getest, wat deze raceschoen op pro-niveau een bijna perfecte score van 4,5 (van de 5) sterren opleverde .

Warren Rossiter, senior technisch redacteur voor BikeRadar, rapporteerde over het unieke ontwerp van de Surge Pro, waaronder de innovatieve ExoBeam-zool en de andere technologieën die deze schoen onderscheiden van andere raceschoenen.

"De meeste fietsschoenen zijn gemaakt met een "board-last" constructie, waarbij het bovendeel is bevestigd aan een platte plaat (de zool)," schreef Rossiter. "Elk bovendeel van de Surge Pro-schoen wordt echter aan elkaar genaaid onder de voet, die vervolgens wordt bevestigd aan de zool."

Dit, in combinatie met de ExoWrap sluiting en dubbele Boa-wijzerplaten, gemaakt voor een comfortabel, efficiënt gevoel op de fiets. Rossiter:

"Draai de Boa knop aan en de ExoWrap trekt het onderste deel van de schoen omhoog en naar je voet toe zonder enige ongemakkelijke vouwen te creëren. Als je eenmaal gewend bent aan de grotere bewegingsvrijheid die de Surge Pro-schoenen bieden (het helpt als je de bovenste Boa-wijzer wat strakker aandraait dan je zou denken), bieden ze een zeer comfortabele, maar stijve rit."

Samenvattend, concludeerde BikeRadar over de Surge Pro: "Innovatief ontwerp combineert stijfheid en bewegingsvrijheid." 

Voor alle details van deze review kun je de volledige recensie op BikeRadar.com bekijken.

En voor alle details over de nieuwe Surge Pro, klik hier.

Delen