Skip to main content
{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

Road.cc waardeert de Recon HL1600 "exceptioneel"!

woensdag 13 februari 2019

Product

Road.cc heeft een recensie geplaatst van de nieuwe Giant Recon HL1600 verlichting, en kent een "uitzonderlijke" score van 4,5 (van de 5) sterren toe. Tester Ashley Quinlan heeft deze nieuwe verlichting getest en vergeleken met vergelijkbare lichtsystemen. "De Giant Recon HL1600 is een lamp met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en heeft slimme features naast de hoge lichtopbrengst,"...

Road.cc heeft een recensie geplaatst van de nieuwe Giant Recon HL1600 verlichting, en kent een "uitzonderlijke" score van 4,5 (van de 5) sterren toe.

Tester Ashley Quinlan heeft deze nieuwe verlichting getest en vergeleken met vergelijkbare lichtsystemen.

"De Giant Recon HL1600 is een lamp met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en heeft slimme features naast de hoge lichtopbrengst," schreef Quinlan. "De lamp zit boordevol functies, heeft uitstekende batterijduur en heeft een goede lichtbundel die past bij de lichtopbrengst. Zelfs de beugel is eenvoudig te monteren en te bedienen"

Quinlan heeft ook de SpeedBeam-technologie van de Recon beschreven, die automatisch de lichtuitvoer aanpast, afhankelijk van de snelheid van de berijder en de hoeveelheid omgevingslicht. Dit helpt de zichtbaarheid bij veranderende omstandigheden te maximaliseren en tegelijkertijd de batterij te sparen. "Het is absoluut een handige functie die de mogelijkheid heeft om de batterijduur automatisch te verlengen."

Klik hier voor alle technische details van het volledige assortiment Recon verlichting.

Delen