Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Nieuwe Revolt gravelfietsen zijn nóg strakker en sneller

woensdag 3 juli 2024

Product

Woensdagochtend heeft Giant op de Eurobike in Frankfurt de nieuwste Revolt Advanced en Revolt Advanced Pro gepresenteerd. Beide series hebben nieuw ontworpen carbon frames met nieuwe innovaties zoals intern geleide kabels en een gemakkelijk toegankelijke opbergruimte in de onderbuis voor het meenemen van gereedschap, snacks en andere benodigdheden. Uiterarard behouden ze ook de kenmerkende flexibiliteit en controle van de Revolt.

SNEL EN VEELZIJDIG
De wielbasis en bandenspeling van de nieuwe Revolt is eenvoudig aan te passen met behulp van een flip chip op de achtervork, zodat je de fiets kunt optimaliseren voor verschillende terreinen en rijstijlen. De flip chip is gemakkelijk los te maken, te verwijderen en te draaien naar de korte of lange stand met standaard gereedschap.

GECONTROLEERDE FLEXIBILITEIT
De verlaagde staande achtervorken hebben een kleine buisdiameter en absorberen schokken en trillingen zonder concessies te doen aan de stijfheid bij het nemen van bochten, sprinten of klimmen. Rijders kunnen kiezen voor de meegeleverde D-Fuse zadelpen voor maximale flexibiliteit of overschakelen naar een standaard 30,9 mm ronde zadelpen of een dropper post.

SLIMME INTEGRATIE
Intern geleide kabels zorgen voor een strak uiterlijk, een overzichtelijke cockpit en betere aerodynamische prestaties. Een gemakkelijk toegankelijke opbergruimte in de onderbuis biedt plek aan gereedschap, snacks en andere benodigdheden voor onderweg. Extra bevestigingspunten op de bovenbuis, voorvork en achtervork maken het eenvoudig om extra tassen of spatborden te monteren.

Delen