Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Giant aanwezig op Velofollies 2023

woensdag 11 januari 2023

Giant

Bekijk de nieuwste modellen van Giant op gebied van race, MTB, City-trekking en e-bikes met je eigen ogen.

Velofollies is een echte totaalbeurs en presenteert een overzicht van de volledige fietsmarkt. Je vindt er alle types en alle merken, met naast race- en MTB ook trekkingfietsen, hybridefietsen, retrobikes, stadsfietsen en e-bikes, aangevuld met een uitgebreid gamma van accessoires zoals helmen, fietskledij, fietsreizen, fietsliteratuur, e.d.

Een bezoek aan VELOFOLLIES is een must voor iedereen die fietst, of je nu een actieve en gepassioneerde wielertoerist bent, een recreatieve fietser of gewoon een gezonde interesse voor fietsen hebt. Giant is aanwezig en toont de nieuwste modellen uit alle categorieën vande merken Giant en Liv. Ook is een gedeelte van de stand ingericht voor high-end componentenmerk CADEX.

Naast het uitgebreide en gevarieerde totaalaanbod bij de exposanten is Velofollies ook 3 dagen totaalbeleving.

Laat je volledig onderdompelen in de alom gekende Velofollies sfeer! Verwacht je aan teampresentaties, boeiende workshops, infosessies en gevarieerde presentaties over de meest uiteenlopende fiets topics. Je overweegt de aankoop van een Giant e-bike? Dit is je kans! Tijdens Velofollies kan je heel wat elektrische Giant fietsen testen op de speciaal gecreëerde e-bike test zone - zo maak je meteen de juiste keuze.

Of wat dacht je van een meet & greet met je favoriete wielrenner? Om af te sluiten of welkome pauze in het goed gevulde programma geniet je in een praatcafé van fijne gesprekken en interviews. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een uiterst boeiend programma. Houd de website van VELOFOLLIES goed in de gaten voor het meest up-to-date programma.

Meer informatie over VELOFOLLIES 2023: https://www.velofollies.be/nl

Delen