Fleet SLR-zadel krijgt hoge 4,5-sterren beoordeling van road.cc

maandag 2 november 2020

Product

Road.cc heeft een review gepubliceerd van het Fleet SLR zadel en geeft aan dat het nieuwe racezadel van Giant "comfortabel, ondersteunend en goed geprijsd is ten opzichte van zijn concurrenten." Redacteuren gaven het zadel een bijna perfecte score van 4,5 sterren (van de 5).

Tester Liam Cahill testte de Fleet SLR , een racezadel met korte neus met moderne vormgeving en een ergonomische uitsparing, in verschillende rijomstandigheden op de weg, van vlakke wegen tot beklimmingen.

"Verkorte zadels worden een algemeen verschijnsel op racefietsen, omdat ze echt kunnen helpen bij agressieve zithoudingen", schreef Cahill. "De Fleet SLR heeft een centrale uitsparing, een brede, korte neus, carbon rails en contouren om je comfortabel te houden wanneer je met het hoofd naar beneden rijdt."

Kijkend naar enkele van de belangrijkste ontwerpelementen en kenmerken, schreef hij: “De carbon rails bieden voldoende ruimte voor aanpassing en de vibraties van de weg worden redelijk goed gedempt. Aan de achterkant krijg je ook de benodigde bevestiging voor Giant's UniClip-accessoires. "

Samenvattend concludeert road.cc: “Het Giant Fleet SLR-zadel is geweldig om laag bij de voorkant van de fiets te komen en tegelijkertijd comfortabel te blijven. De grote centrale uitsparing en het gedrongen ontwerp zijn zeer goed gevormd, en de prijs is ook goed."

Bekijk voor meer informatie de volledige recensie op de website road.cc.

En voor alle details over het Fleet SLR zadel, klik hier.

Delen