Skip to main content
{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

Defy Advanced Pro wint Cycling Plus Bike of the Year "Comfort" categorie

maandag 25 maart 2019

Product

Cycling Plus Magazine heeft de nieuwe Defy Advanced Pro racefiets uitgeroepen als overall winnaar in haar 2019 Bike of the Year awards en gaf deze carbon endurance racemachine het predikaat ‘Best for Comfort’ in 2019. De complete Defy serie is vernieuwd voor 2019. De Editors van Cycling Plus waren positief over deze updates, wat resulteerde in opnieuw een perfecte vijfsterren-rating. ...

Cycling Plus Magazine heeft de nieuwe Defy Advanced Pro racefiets uitgeroepen als overall winnaar in haar 2019 Bike of the Year awards en gaf deze carbon endurance racemachine het predikaat ‘Best for Comfort’ in 2019.

De complete Defy serie is vernieuwd voor 2019. De Editors van Cycling Plus waren positief over deze updates, wat resulteerde in opnieuw een perfecte vijfsterren-rating. "De Defy is geëvolueerd, maar is nog steeds één van de beste in zijn soort", aldus Cycling Plus.

De innovatieve carbon zadelpen en het contact SLR D-Fuse carbon stuur zijn ontworpen om te werken als een systeem, om zo schokken en trillingen op de weg te verminderen. Het vernieuwde frameontwerp is ook geïntegreerd voor schijfremmen, met flat mount bevestiging en 12 mm assen, evenals ruimte voor bredere banden tot 32c, voor een soepelere rit over allerlei wegen.

Cycling Plus testte het topmodel, de Defy Advanced Pro 0. Dit model wordt geleverd met de nieuwe Giant Power Pro vermogensmeter. Cycling Plus beschreef deze fiets als een "met powermeter uitgeruste koning van comfort" en concludeerde dat "als je niet uit bent om te racen, maar toch zo snel mogelijk die toertocht, fondo, of liefdadigheidsrit wilt rijden, de Defy wordt geleverd met specificaties die ongeëvenaard zijn voor deze prijs."

Je kunt het volledige artikel over de ‘Bike of the Year’ lezen in het nieuwste nummer van Cycling Plus, beschikbaar in de winkel of online.

Voor alle technische details van de Defy Advanced Pro serie, klik hier.

Delen

Gerelateerde items