Bicycling.com betitelt TCR Advanced SL 0 Disc de "Beste Nieuwe Racefiets"

dinsdag 3 november 2020

Product

Bicycling.com belichtte de nieuwe TCR Advanced SL Disc in een highlight artikel op haar website met de titel "De beste racefietsen die je nu kunt kopen".

Redacteuren noemden de TCR Advanced SL 0 Disc, het vlaggenschipmodel van de nieuwe TCR-reeks , de "Best New Race Bike".

"De belangrijkste racefiets van Giant krijgt een volledig nieuw ontwerp voor modeljaar 2021 ", schreven Bicycling-redacteuren. "Het frame is 140 gram lichter, waardoor het topmodel slechts 14,5 pond (maat large) weegt - indrukwekkend voor een fiets met een vermogensmeter, schijfremmen en 42 mm diepe tubeless-ready wielen."

Bobby Lea, testredacteur voor Bicycling, schreef een beoordeling van de TCR Advanced SL Disc waarin alle ontwerpkenmerken en technologieën werden beschreven die het de felbegeerde onderscheiding voor beste nieuwe racefiets opleverde.

"Giant's primaire doel bij het creëren van zijn nieuwste TCR was om de meest efficiënte - lichtste, stijfste, snelste - fiets te ontwerpen die mogelijk is, en dat kan hij ook," schreef Lea. "In tegenstelling tot andere merken die de productie uitbesteden aan fabrieken van derden, heeft Giant het volledige proces in eigen handen, van het produceren van de grondstoffen tot het leggen van de carbonvezels en het assembleren van complete fietsen."

Bekijk voor meer informatie het artikel op Bicycling.com , of hun volledige recensie van de TCR Advanced SL 0 Disc die eerder dit jaar is gepubliceerd.

En voor meer informatie over het volledige TCR-assortiment, inclusief technische details, foto's en video's, klik hier.

Delen