Select your country or region

Kies je categorie

Kies je categorie

Kies je categorie

VERGELIJKEN
 

Ligero RS 1

2012

 

Delen

AVONTURIER OF SNELLE CRUISER. RAZENDSNEL IN WOON-WERKVERKEER OF TIJDENS EEN SPORTIEVE WEEKENDRIT. DE LIGERO KAN HET ALLEMAAL.

Sprinten tussen de stoplichten in de ochtendspits. Dat is de uitdaging waar de Ligero voor gemaakt is. Het lichte en gestroomlijnde aluminium frame zorgt ervoor dat je razendsnel door het verkeer kunt bewegen. Het hybride karakter en de derailleurversnelling maken hem echter ook tot een sportieve toerfiets waarmee je elke bestemming snel en comfortabel kunt bereiken. Weekendtoer of werkfiets, met de Ligero is wachten is geen optie meer.

Download PDF

Maten GTS: XL/L/MLDS : L/M/S
Frame Giant Aluxx
Zadel Selle Royal Freccia
Velgen Exal TX-19
Naven Shimano Deore
Spaken Sapim Leader
Banden Schwalbe Delta Cruiser
Verlichting Spanninga Tria, Spanninga Plateo
Gewicht Wat weegt een fiets? Het is een veelgestelde vraag, terecht. De waarheid is alleen, dat er geen standaards voor de industrie zijn om gewicht van een fiets aan te geven. Dit zorgt ervoor dat er verwarring ontstaat bij de consument. Gewicht hangt af van een

Deze internet pagina's zijn met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Giant houdt zich echter het recht voor specificaties, leverbaarheid, prijzen en kleuren zonder vooraankondiging te wijzigen.