HYBRID CYCLING TECHNOLOGY

Hybrid Cycling Technology is een geheel van geïntegreerde e-bike technologieën. Dit omvat onze SyncDrive motoren, RideControl en RideDash bedieningsunit en EnergyPak accu's. Samen combineren ze elektrische kracht met menselijke kracht om een slimme, natuurlijke en krachtige rijervaring te creëren. Bekijk voor meer informatie onze e-bike technologiegidsen hieronder.

Hybrid Cycling Technology

Belangrijkste voordelen

Slimme toepassingen
Onze RideControl bedieningsunits maken het gemakkelijk om tussen ondersteuningsstanden te schakelen en belangrijke ritgegevens te bekijken, zoals accuniveau, snelheid, afstand en gps. Je kunt navigatiefuncties gebruiken, jouw rit registreren, fitnessdoelen instellen en systeemgegevens bekijken.
Natuurlijk rijgevoel
Onze SyncDrive motoren detecteren automatisch trapfrequentie en kracht, samen met snelheid en motorrotatie. De SyncDrive motor levert vermogen op basis van de input van de berijder en de gekozen ondersteuningsmodus. Deze gemotoriseerde ondersteuning sluit naadloos aan op de input van de berijder, zodat het trappen soepel en natuurlijk aanvoelt.
Krachtige ondersteuning
Geavanceerde motortechnologieën en accu's helpen jou met minder inspanning verder en sneller te rijden. We bieden tot 360% extra ondersteuning en bieden motoren voor elke rijstijl, van woon-werkverkeer en recreatief rijden tot high-performance trail- en raceritten. Onze EnergyPak accu's bieden een langdurig bereik en dankzij slimme technologieën is het opladen snel en gemakkelijk.