Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Giant H2Pro bikepacking-tassen zijn gemaakt van een exclusief drielaagse laminaatstof en zijn waterdicht, duurzaam en brengen jouw spullen veilig en droog door alle elementen heen. Perfect voor bikepacking trips en gravel avonturen, H2Pro helpt je al je benodigheden mee te nemen.

H2PRO HANDLEBAR BAG

Om ervoor te zorgen dat de fiets goed stuurt met bagage voorop het stuur, houdt de H2Pro Handlebar Bag alles compact en stevig op zijn plaats met gespen en riemen, hierdoor is de tas ook eenvoudig te installeren.

Gebruik je H2Pro Handlebar Bag voor lichtgewicht spullen die je waarschijnlijk pas op de camping nodig hebt, zoals kleding of je slaapzak en slaapmat. Als je een item inpakt wat je snel nodig kan hebben, zorg er dan voor dat je het aan een van de uiteindes van de tas plaatst, zodat je er gemakkelijk bij kunt.

Bekijk tas

H2PRO STEM BAG

De H2Pro Stem Bag met Cyberian koordvergrendeling is perfect om praktische items bij de hand te houden en zorgt voor gemakkelijke toegang met één hand tijdens het rijden.

Je H2Pro Stem Bag is waarschijnlijk het handigst voor het inpakken van extra water, omdat het cruciaal is om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk water bij je hebt tijdens lange ritten. Maar ook handig om zonnebrandcrème, extra voeding of een mobiele telefoon mee te nemen.

Bekijk tas

H2PRO TOP TUBE BAG

De waterdichte H2Pro Top Tube Bag is voorzien van een stevige water- en stofdichte ritssluiting die gemakkelijk met één hand toegang geeft tot snel te pakken items. Pak je H2Pro bovenbuistas in met zonnebrandcrème, je mobiele telefoon, voedingsrepen of andere items die je vaak nodig hebt.

Bekijk tas

H2PRO FRAME BAG

De H2Pro Frame Bag past precies onder de bovenbuis en is ontworpen voor gemakkelijke toegang tot zwaardere spullen die helpen het zwaartepunt van de fiets laag te houden of tot grotere items waar je tijdens het rijden snel bij moet kunnen.

Pak je H2Pro Frame Bag in met zwaardere voorwerpen zoals voedsel, kookbrandstof of gereedschap, en zorg ervoor dat je ze laag inpakt voor een betere handling van de fiets. Door de gemakkelijke toegang met één hand, kun je de frametas ook gebruiken voor het opbergen van sneller toegankelijke items, zoals een jas. De H2Pro Frame Bag is ook voorbereid met een verborgen poort voor een hydratatieslang, zodat je hem ook kunt gebruiken om extra water mee te nemen.

Bekijk tas

H2PRO SADDLE BAG

Met een uitneembare drybag en een stabiel bevestiginssysteem dat gemakkelijk zonder gereedschap aan de zadelrail en zadelpen kan worden bevestigd, is de H2Pro Saddle Bag perfect voor het vervoeren van grotere of weinig gebruikte items.

Pak je H2Pro Saddle Bag in met lichtgewicht, grotere items zoals kleding of beddengoed, en profiteer van het ontluchtingsventiel op de drybag om de maat te comprimeren en alles strak en compact te houden. Probeer indien mogelijk de zwaarste voorwerpen dicht bij de zadelpen te houden om het slingeren van de tas zoveel mogelijk te voorkomen.

Bekijk tas