Skip to main content

Giant's nieuwste Energypak batterij systeem heeft een geïntegreerd en gestroomlijnd ontwerp, welke volledig geïntegreerd in de E-Bike weggewerkt zit. Giant E-Bikes maken gebruik van verschillende EnergyPak opties: Carrier Energypak, Downtube EnergyPak, Top-Pull EnergyPak en de Carrier EnergyPak. Elk specifiek ontworpen voor een optimale E-Bike ervaring. 

Delen

EnergyPak Smart

EnergyPak Smart is onze meest hoogwaardige batterijtechnologie en is volledig geïntegreerd in het frame. Deze batterijen zijn voorzien van een geavanceerd batterijmanagementysteem (BMS). Daarmee is er continue communicatie tussen de batterij en de oplader, voor optimale laadprestaties. Met een EnergyPak Smart-lader is het mogelijk een EnergyPak Smart batterij in minder dan twee uur tot 80% te laden (EnergyPak Smart 500, 500Wh).

Geïntegreerde batterij
Batterijvergrendeling
Oplaad poort

EnergyPak

Giant's EnergyPak is goed gebouwd voor montage aan de drager en aan de zijkant en wordt geleverd met een geavanceerde 4A-oplader met GBS-systeem, zodat de batterij snel en efficiënt kan worden opgeladen.

Drager batterij
FastRoad E + EX Pro met EnergyPak
Batterij aan de zijkant

EnergyPak Plus

De EnergyPak Plus Range Extender geeft u 240 Wh extra capaciteit. Het is extreem licht en compact, en heeft nog steeds de nieuwste batterijtechnologie gecombineerd met een up-to-date ontwerp dat op een geselecteerd aantal fietsen past. Deze range extender zorgt ervoor dat je altijd op je bestemming aankomt.