Skip to main content
{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

Een moderne stijlvolle city E-bike perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Nu in superlichte SL uitvoering inclusief duurzame riemaandrijving.

De Prime E+ transformeert elke rit tot iets bijzonders, waarbij je grotere afstanden kunt afleggen met meer comfort en zonder dat je de accu hoeft bij te laden. Met zijn doordachte ontwerpkenmerken inclusief een laag en breed step-through ALUXX aluminium frame en geïntegreerde verlichting, is de Prime E+ de slimme manier om verder te rijden en meer plezier te hebben.

Laat je fiets gratis en rijklaar thuisbezorgen.

Wanneer je je fiets bestelt op onze website kun je in het bestelproces kiezen voor de optie 'Thuisbezorgen'. Je kiest tijdens het bestellen een Giant-winkel bij jou in de buurt. Zij maken je fiets volledig rijklaar en bezorgen hem daarna, op afspraak, bij jou thuis.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Gates riemaandrijving:

De Prime E+ SL modellen zijn voorzien van een Gates riemaandrijving wat garant staat voor een soepele rit en een extra bijkomend voordeel is dat dit systeem vrijwel onderhoudsvrij is.

Display met hoog contrast:

De RideControl EVO display heeft een helder beeldscherm met hoog contrast en meerdere functionaliteiten. Bovendien kunt je er een smartphone eraan koppelen om de batterij op niveau te houden.

Extra zichtbaarheid:

Geïntegreerde verlichting brandt dag en nacht voor een betere zichtbaarheid op de weg.

Delen

Vind je Giant winkel

Wil je liever langs een lokale Giant winkel om de Prime E+ SL te bekijken dan bieden we een ruim aanbod aan exclusieve verkooppunten in Nederland. Hier kun je gerust al je wensen bespreken met de betreffende winkel en de fiets in de juiste maat bestellen. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan tevens gegarandeerd.