Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Giant biedt twee EnergyPak-opladeropties - de Smart Charger en de Fast Charger. De Smart Charger is meest krachtige manier om de EnergyPak accu op te laden, terwijl de compactere Fast Charger gemakkelijker in te pakken en mee te nemen is. Hieronder worden beide opladers verder toegelicht.

Smart Charger

De Smart Charger oplader is de snelste manier om jouw EnergyPak Smart accu op te laden en is compatibel met onze nieuwste EnergyPak Smart accusystemen. Voor een EnergyPak Smart 500Wh accu duurt het slechts 2 uur om tot 80 procent op te laden. Een EnergyPak Smart accu met 625Wh capaciteit is in 2,5 uur 80 procent geladen. De Smart Charger oplader helpt ook om de levensduur van de accu te verlengen. Wanneer de EnergyPak meer dan 500 cycli is opgeladen, gebruikt deze oplader een lagere spanning, waardoor de cellen op een minder energetische manier worden gebruikt. De levensduur van de accu wordt verlengd terwijl de totale oplaadtijd slechts iets langer wordt. Schakelen tussen volledig opladen en de 60% opslagmodus kan met een simpele druk op de knop.

Fast Charger

Met deze 4 ampère oplader laad je je e-bike gemakkelijker op. Hij is klein en licht van gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen en je kunt jouw EnergyPak accu zowel op als naast de fiets opladen.

Ontdek meer over onze opladers