Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Fietsen is een gevoel van vrijheid, ontsnapping en vooral plezier. Hoe haal je er nóg meer uit? Met een Giant e-bike! Als toonaangevende innovator van elektrische fietsen met trapondersteuning, laat Giant jou optimaal genieten je fiets. Woon-werkfietsers, weekendavonturiers, mountainbikers - er is er een voor elk doel. Voel de "rush". Voel de snelheid. Voel hoe het is om je rit een boost te geven.

BOOST YOUR ADRENALINE

Ga langer, klim hoger, krijg meer singletrack-sensaties op één dag. Deze full-suspension elektrische mountainbikes helpen je prestaties op uitdagend terrein te verbeteren.

Bekijk elektrische mtb's

BOOST YOUR ADVENTURE

Elke route is aan jou om te verkennen met een krachtige, veelzijdige en zeer capabele Giant e-bike. Ga uit je comfortzone en verleg je grenzen. Dat is waar avontuur om draait.

Bekijk elektrische toerfietsen

BOOST YOUR MOBILITY

Woon-werkverkeer hoeft geen karwei te zijn. Vergeet het verkeer, parkeren en overvolle treinen en boost jouw mobiliteit met een soepele, krachtige Giant e-bike.

Bekijk speed pedelecs

BOOST YOUR DAY

Er is een betere manier om door je wereld te reizen - één die eenvoudig, gezond en verkwikkend is. Pluk de dag met de soepele en krachtige boost van deze e-bikes.

Bekijk elektrische stadsfietsen

Line break