{{Cart.NumberOfCartItems}} 0

De winkelwagen is nog leeg

ArtikelAantalaantalTotaal 
{{item.Product.Partnumber.Color}}
{{item.Product.Partnumber.Size}}
*Sale Items Non-Refundable
(Final Sale)
{{item.TotalToFormat}}
{{item.TotalOriginalPriceToFormat}}
Totaal :{{Cart.TotalToFormat}}
{{Cart.LockedCartDescription}}

Select your location

Kies je categorie

Kies je categorie

Kies je categorie

ACTIVATE YOUR LIFE.

Prime E+

EEN NIEUW SOORT FIETS DIE JE FIETSERVARING DEFNITIEF ZAL VERANDEREN, VOORZIEN VAN DE LAATSTE TECHNOLOGIE ZOALS GEÏNTEGREERDE DAGRIJVERLICHTING EN EEN USB-AANSLUITING VOOR JE SMARTPHONE. DIT IS RIJDEN MET EEN NIEUW NIVEAU VAN PLEZIER.

Highlights

Giant werkt sinds 2011 samen met Yamaha aan de ontwikkeling en perfectionering van ons SyncDrive-motorsysteem. Deze samenwerking leidde tot de nieuwe SyncDrive middenmotortechnologie, die te vinden zal zijn op de belangrijkste Giant elektrische fietsen modellen van 2014. Het nieuwe lichtgewicht systeem weegt slechts 3,5 kilo en biedt veel power, namelijk zo’n 60 Nm. Daarnaast zet het systeem een nieuwe kwaliteitsstandaard voor de elektrische fietsencategorie dankzij het hoogwaardige detectiesysteem met drie sensoren voor alle dynamische factoren zoals koppel, snelheid en cadans.

Naast dat het systeem compact en krachtig is, is de nieuwe SyncDrive Central middenmotor ook de stilste krachtbron die Giant ooit heeft geproduceerd voor een elektrische fiets.

Giant biedt ook een fiets aan met het bekende Bosch systeem. Dit systeem is ook terug te vinden op veel elektrische fietsen van andere merken. De bovenstaande Yamaha motor onderscheid zich door een kleinere behuizing, meer koppel en minder aandrijfgeluid.

1 2 3 4 5

Technologieën