Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

BEZORGING

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden met drie werkdagen bezorgd. Accessoires en componenten worden bezorgd door DPD.

Momenteel is het bij ons en de bezorgdiensten drukker dan gebruikelijk. De bezorging van uw bestelling en de reactie van onze klantenservice kan hierdoor langer duren. Bij voorbaat dank voor uw begrip en geduld.

Niet thuis?

Wanneer DPD uw pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket de volgende dag nogmaals aan (m.u.v. zondag). Wanneer bij het tweede aflevermoment van uw bestelling wederom niemand thuis is gaat de zending terug naar Giant Benelux.

Bezorgkosten

Giant Benelux rekent onderstaande bezorgkosten voor onderdelen en accessoires. Het gebruik van postbus-adressen is uitgesloten.

Bestellingen tot € 50,-€ 4,50
Bestellingen vanaf € 50,-gratis

Wij leveren enkel naar adressen in België, Nederland, of Luxemburg.


BETALING

Betaalmethodes

Het betalen van uw bestelling kan met verschillende betaalmethodes. De keuze voor een betaalmethode maakt u tijdens het plaatsen van een bestelling.

BanContact

Betalen via uw eigen internetbankieren. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van onder andere Argenta, AXA Bank, Belfus, BNP Paribas Fortis, Crelan, ING Belgie, KBC Bank, Record Bank.

Creditcard

U kunt uw creditcardgegevens van VISA en Mastercard via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Niemand behalve uzelf krijgt hierbij uw kaartnummer of andere informatie te zien. Onze betaalprovider Stripe verifieert voor ons onder andere de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw creditcard. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we uw bestelling zo snel mogelijk versturen.


RETOURNEREN

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dat kan natuurlijk gebeuren, uiteraard kun je een bestelling bij ons retourneren als deze aan de retourvoorwaarden voldoet (zie kopje ‘Retourvoorwaarden’ hieronder).

  • Binnen 14 dagen na aankoop retourneren
  • Kosteloos retourneren van accessoires
  • Terugbetaling binnen enkele werkdagen

Heb je accessoires besteld via onze website die direct bij jou geleverd zijn? Dan kun je als je een bestelling wilt retourneren een DPD retouraanvraag aanmaken. Vervolgens kun je je retourzending bij een DPD Parcelshop in jouw buurt afgeven.

Heb je via onze website een fiets besteld die via een Giant retailer is geleverd en wil je de aankoop ongedaan maken? Neem in dat geval contact met ons op via webshop-nl@giant-europe.com. Na bevestiging vanuit onze customer service kun je de fiets, inclusief de bij de fiets horende accessoires, retourneren bij de betreffende Giant retailer.

Retourkosten

Wanneer je via bovenstaande DPD pagina een retouraanvraag hebt ingediend is retourneren van het pakket kosteloos. Wil je het pakket zelf retour sturen? Dat kan ook, alleen betaal je dan zelf de kosten voor het retour sturen. Neem in dat geval contact met ons op via webshop-nl@giant-europe.com.

Aan het retourneren van via de website aangekochte fietsen zijn geen kosten verbonden. Wel dien je zelf zorg te dragen voor het retourneren van de fiets naar het verkooppunt waar je de fiets hebt afgehaald, of die de fiets bij je heeft afgeleverd.

Retourvoorwaarden

Twijfel je of de bestelling geretourneerd kan worden? Bekijk dan onderstaande voorwaarden om het zeker te weten.

Het is mogelijk om tot 14 dagen na de factuurdatum van je bestelling producten te retourneren. Een product kan enkel geretourneerd worden in de originele en onbeschadigde verpakking, zonder beschadigingen en zonder montage- en/of gebruikssporen. Kleding kan ook worden geretourneerd, maar alleen in de originele verpakking met aangehechte labels en zonder sporen van gebruik of wassen. Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Hygiënische producten, zoals onderkleding, kunnen vanuit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd.


Geld terug

Als u de gehele bestelling retour stuurt dan ontvangt u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Als u een gedeelte van de bestelling retour stuurt, ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.

Zodra wij uw bestelling in goede orde retour hebben ontvangen, krijgt u binnen enkele werkdagen uw geld retour gestort.

Delen