Registreer nu jouw Giant fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Waar wil je vandaag rijden? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met deze veelzijdige E-bike die een wereld van mogelijkheden opent. Dagelijks woon-werkverkeer, uitstapjes naar de markt of langere tochten in het weekend. Waar je ook heen wilt, de nieuwe AnyTour E+ kan van elke rit een leuk avontuur maken.

Nieuwe mooie plekjes ontdekken wordt gemakkelijk met de ingebouwde navigatie zodat je nooit verdwaalt, waar je ook heen gaat. De achterdrager bevat het MIK-HD systeem waarmee je gemakkelijk fietstassen inklikt. Ook is met dit systeem een kinderzitje monteren geen enkel probleem.

Met zijn veelzijdigheid en gemakkelijke bediening combineert de AnyTour E+ betrouwbaarheid met soepel rijcomfort. Of je nu door de stad rijdt of langere routes in landelijke omgeving aflegt, alle gemaakte keuzes bij deze e-bike zijn erop gericht om je vertrouwen, controle en een plezierige rit te bezorgen.

Het hart van de nieuwe AnyTour E+ is een krachtige SyncDrive-middenmotor met optionele Smart Assist-modus, die automatisch het optimale ondersteuningsniveau kiest. Dit intelligente systeem maakt gebruik van sensoren en geavanceerde systemen voor een uiterst soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning.

Veilige accu, netjes weggewerkt

Afhankelijk van het model heeft de AnyTour E+ een 500, 625 of 800 Wh-batterij. Giant accu's combineren een indrukwekkende actieradius, een lange levensduur en een licht gewicht met een ergonomisch ontwerp en eenvoudige bediening. Deze hoogwaardige lithium-ion accu's zijn uitgerust met een uitmuntend beveiligingssysteem dat de accu en cellen voortdurend beschermt.

HOOG GEPLAATSTE OPLAADPOORT

De oplaadpoort zit niet ter hoogte van de motor, zoals bij veel e-bikes, maar net onder het stuur bij het balhoofd. Met de hogere plaatsing kun je gemakkelijker bij de oplaadpoort.

TWEE SYNCDRIVE-MOTOREN OM UIT TE KIEZEN

De nieuwe AnyTour E+