Let op: Tijdelijke sluiting webshop fietsen & batterijen vanaf 9 december 2023 i.v.m. verhuizing distributiecentrum. Bestellingen worden na 3 januari 2024 uitgeleverd.  

Sla je slag en profiteer nu tijdelijk van messcherpe kortingen op geselecteerde racefietsen.
Ontworpen om met efficiëntie en snelheid te klimmen, bochten te maken en af ​​te dalen, geeft een Giant racefiets je een concurrentievoordeel. Of je nu racet, traint of voor de KOM gaat, onze racefietsen doen het allemaal en sneller.

TCR - De ultieme all-rounder op de weg

De Giant TCR is een begrip geworden in het wielrennen en niet meer weg te denken onder de racefietsen. Met een perfecte verhouding tussen stijfheid en gewicht en aangepaste aerodynamische buisvormen is het frame ontwikkeld voor wielrenners die superioriteit verlangen tijdens het klimmen, op gebied van aerodynamica en qua stijfheid.

TCR ADVANCED SL

TCR ADVANCED PRO

RUIM AANBOD IN DE AFMONTAGE

Hoe jij jouw fiets ook afgemonteerd wil hebben, met onze uitgebreide collectie zit er altijd een TCR tussen die voldoet aan jouw wensen. Al onze TCR's beschikken over een carbon frame in verschillende gradaties. Verschillende groepen, van mechanisch tot elektrisch en met allerlei verschillende wielen. Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

TCR ADVANCED

3 MAANDEN GRATIS ROUVY ABONNEMENT

Fiets door deze winter! Bij iedere online aankoop van een Giant TCR of Liv Langma racefiets ontvang je een gratis 3 maanden Rouvy abonnement.

Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Na aanschaf je nieuwe fiets te registreren.
  2. Stuur een mail naar consumenten@giant-europe.com, voorzien een een printscreen van registratie en aankoop. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen jouw Rouvy code opgestuurd door het team van Giant Benelux.
  3. Die code kun je daarna verzilveren op het Rouvy platform.


De actie loopt t/m 7 december 2023 en zo lang de voorraad strekt.

OP ZOEK NAAR EEN DAMES RACEFIETS?

Bekijk nu het ruime aanbod afgeprijsde Liv racefietsen. Nét zo betrouwbaar en helemaal afgesteld op het lichaam van de vrouw.

Naar de afgeprijsde Liv racefietsen